top of page

VOEDINGSADVIES OP MAAT

De juiste voeding voor jou, passend bij jouw wensen en ter vermindering van klachten

Green Goodness

INTAKEGESPREK EN KENNISMAKING

Gratis

Natuurlijk wil je meer weten over orthomoleculaire voeding en het effect van een voedingsadvies op maat. Die informatie geef ik je graag in een telefonisch of online kennismakingsgesprek. We bespreken jouw vraag en eventuele gezondheidsklachten en kijken samen naar de beste manier om jouw voedingspatroon te veranderen. Als het klikt, maken we een afspraak voor een voedingsadviesgesprek. 

Duur: 30 minuten

Prijs: gratis

Bowl of Grains

EÉNMALIG VOEDINGSGESPREK

Helder voedingsadvies om zelf aan de slag te gaan

Heb jij een duidelijke vraag of gezondheidsklacht? Wil je weten wat voor voedingspatroon jou helpt naar een betere gezondheid? Dan kun je met een persoonlijk voedingsadvies heel goed zelf gezonde keuzes maken. 

Duur: 90 minuten

Prijs: € 80* (gratis intake)

Green Juice

STAPSGEWIJS GEZONDER ETEN

Verandertraject eetpatroon met de juiste aandacht voor jouw gezondheidsklachten

Ervaar je al langere tijd gezondheidsklachten? Heb je al veel geprobeerd om het op te lossen? Wil je (preventief) werken aan een betere gezondheid?  

Goede voeding draagt bij aan een beter functionerend lichaam, zodat je kunt doen wat je leuk vindt en je je goed voelt. Maar wat is goede voeding voor jou? Dat is heel persoonlijk en daar gaan we samen naar op zoek. Jouw voedingspatroon (of dat van jouw gezin) veranderen doe je niet van de een op de andere dag. Ik begeleid jou (en je gezin) op de weg naar meer vitaliteit en energie op een manier die bij jou past.

Duur: in overleg en afhankelijk van de vraag 

Prijs: eerste gesprek € 80 en vervolggesprekken
€15 per 15 minuten*

* Voedingsadviesgesprekken worden vooralsnog niet vergoed door de zorgverzekeraar. De vermelde prijzen zijn inclusief 21% btw.

Door Christel kwam ik met de orthomoleculaire voedingswijze in aanraking. Christel staat achter wat ze doet en brengt dat met veel enthousiasme over. Wat ik vooral heel prettig vond was dat ze met haar humor en flexibiliteit nuances kan aanbrengen tijdens het aanpassen van het voedingspatroon. Ze is ook realistisch en erkent dat niet alles voor iedereen werkt. Ik heb serieus gekeken naar wat natuurlijke voeding voor mij kan betekenen. Met deze kennis maak ik mijn eigen keuzes in mijn voedingspatroon.

Monique van Assem

bottom of page