Christel_Sloof.jpg

OVER MIJ: CHRISTEL SLOOF

Lekker en gezond eten gaan écht samen

Ik heb altijd al een voorliefde gehad voor goed en lekker eten. Koken en lang tafelen, het liefst met Italiaans eten, dat doe ik graag. Met mijn bourgondisch ingestelde man en kinderen eet ik tegenwoordig lekker en gezond. We houden ons het liefst aan de 80%-20% regel, meestal gezond, soms maken we een wat minder gezonde keuze. Inmiddels weet ik wat voeding voor je gezondheid kan doen. Afwisseling en kiezen voor bepaalde verse producten dragen bij aan een beter functionerend lichaam waardoor je je anders voelt. Het is fascinerend welke veranderingen je door een ander eetpatroon teweeg kunt brengen.

Ik ben gaan doen waar mijn hart ligt. Na een studie Human Resources aan de UvA en ruim 20 jaar werkervaring als HR adviseur en manager heb ik het roer omgegooid. Een studie Natuurvoedingsadviseur was de eerste stap. Ik heb mijn eigen voedingspatroon omgegooid en dat van mijn gezin. Nu begeleid ik graag anderen die de stap naar orthomoleculaire voeding, een voedingsadvies op maat en een betere gezondheid willen zetten!